Algemene voorwaarden

Dit zijn de algemene voorwaarden van het evenement De 4 daagse van Girona

  1. Aansprakelijkheid

Wij doen er alles aan om een veilige 4daagse te organiseren. U neemt op eigen risico deel aan deze wandel 4daagse.

De organisatie van de 4 daagse van Girona is op geen enkele wijze verantwoordelijk en/of geldelijk aansprakelijk voor geleden schade als gevolg van ongevallen en/of ziekte, dan wel diefstal van goederen van deelnemers, ongeacht de oorzaak.

 

  1. Afspraken

Het parcours is niet afgezet. Men moet zich aan de normale verkeersregels houden.

Aanwijzingen van de organisatie, politie en overige medewerkers dienen te worden opgevolgd.

We verwachten dat u met respect voor natuur en omgeving wandelt, dus dat u uw afval meeneemt en thuis of onderweg in prullenbakken stopt.

 

  1. Reservering- en betalingsvoorwaarden

Inschrijving en betaling gaan via de website www.inschrijven.nl. De inschrijving opent doorgaans in de april voorafgaand en sluit 14 dagen voor het evenement.

Uw persoonlijke gegevens gebruiken wij alleen voor onze eigen administratie en voor de reservering van uw accommodatie in Girona. 

 

    4. Annulering

Als u tot 45 dagen voor de aankomstdatum annuleert, krijgt u 80 % van het totaalbedrag terug. Als u tot 14 dagen voor de aankomstdatum annuleert, krijgt u 40 % van het totaalbedrag terug. Als u later annuleert moeten wij alsnog het volledige bedrag in rekening brengen.

 

     5. Persoonlijke gegevens

Uw persoonlijke gegevens worden met niemand gedeeld en na het evenement verwijderd. We zetten wel hier en daar foto´s op onze social media (wil je dit niet dan kun je dit bij ons aangeven). We zullen foto´s niet taggen/ aan een persoon koppelen. Ook maken we tijdens het evenement een grote whatsapp groep aan om elke avond de laatste mededelingen voor de volgende dag te geven (hier mag niet in geschreven worden door de deelnemer). Wil je niet in deze app-groep geef dit van te voren bij ons aan.